måndag 30 juni 2008

Objudna gäster?

Eventuellt har min planta drabbats av någon form av ohyra. Ett av bladen har två hål och missfärgade kanter. Någon som kan bistå med ett expertutlåtande om vad det är för ohyra som drabbat min solros? Dagens längdnotering är för övrigt 47 cm.

...och ja, den står fortfarande kvar i sin kruka.

3 kommentarer:

  1. Har fått ett nytt tips: En skalbagge. Experterna verkar dock vara eniga - det är ingen fara för plantans överlevnad. Eller som "Åsa i Mälardalen" uttryckte det: Det är bara plastblommor som är perfekta i bladen.

    SvaraRadera
  2. Jag fick sådana på båda mina solrosor och slängde dem direkt samt sanerade allt runt om. Jag har varit med om en ohyreinvasion innan och tyckte det var bättre att ta det säkra före det osäkra..

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.