torsdag 2 augusti 2012

Gräsklippning...

Den här sommaren har det sannerligen inte blivit mycket gjort i min underbara trädgård. Hela första delen av semestern blev förstörd av regn och rusk, sen blev det för varmt och nu är regnet tillbaka igen. Just nu växer det i alla falla så det knakar. Åtminstone gräset. Det känns som om jag borde klippa det ungefär varannan dag för att få det att se någorlunda vettigt ut.

Jag kanske överdrev något i inledningen men jag har faktiskt inte hunnit med allt så mycket som jag hade hoppats på i våras. Det enskilt största misslyckandet är jag inte ens fick ner någon solrosplanta i jorden. Det har annars varit en kär tradition och det är inte utan att det känns lite tomt utan en stor gul kompis här hemma :)

En trädgård behöver ju som bekant en del skötsel, och det är mest det jag fått ägna mig åt. Rensa ogräs, skära kanter, klippa häcken och framför allt - klippa gräset. Min gräsklippare är fortfarande sönder också varje gång jag ska klippa så måste jag ta släpkärran och åka iväg och hämta en. Lite jobbigt, men det är smällar man får ta helt enkelt.

Jag tittar ut och ser att det redan är dags igen. Det blir nog att åka och hämta gräsklipparen i eftermiddag. Inget jag direkt ser fram emot faktiskt.

Jag skulle mycket hellre resa bort till något vackert ställe, typ Gardasjön i Italien eller något liknande. Där ska det vara otroligt vackert, kolla in bilden på den här sidan: http://gardasjon.net. Det ser helt fantastiskt ut. Jag skulle också kunna tänka mig att resa riktigt långt bort som till exempel Brasilien eller varför inte Kina.

Jag hoppas på lite sol nu på min sista semestervecka. Annars kommer jag lätt att boka en resa framåt hösten. Garanterat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.