lördag 14 juli 2012

Kantskurit grusgången!

I dag har jag kantskurit och rensat alla mina grusgångar och infarten till huset. Det är ingen rolig sysselsättning, men det är väldigt roligt att se resultatet när man är färdig! Det blev sammanlagt tre skottkärror med gräs och ogräs som jag körde iväg och tippade på gatans gemensamma kompost. Nästa år blir det förmodligen fin kompostjord som jag eller någon av mina grannar kan få nytta av!

Efter att ha legat på knä och arbetat i mer eller mindre hela dagen är det skönt att bara få komma in och slappa, sätta sig i soffan och ta en pilsner och kanske kolla på någon bra film. Just exakt det har jag gjort idag. Det gäller att unna sig lite vila också!

Nästa tråkiga trädgårdsprojekt är att rensa häcken. Det ser jag inte fram emot, så jag får nog planera in några lite mer roliga projekt först :)

Just nu är det en härligt tid i trädgården. Allt är grönt och det växer så det knakar. Vi har ju haft en ganska fuktig sommar så här långt och det gör att gräset växer fort och måste klippas åtminstone en gång i veckan. Min gräsklippare är dock inte riktigt pålitlig och det händer att den är lite jobbig att starta. Till nästa säsong funderar jag på att skaffa en så kallad automover eller robotgräsklippare som de också kallas.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.