onsdag 9 januari 2013

Snön är borta!

Detta blir ett väldigt kort inlägg. Jag tänkte bara helt kort nöja mig med att konstatera att marken nu är bar. Det är visserligen långt kvar tills det är dags att börja med trädgården för säsongen, men för en trädgårdsälskare som mig är det i alla fall ett steg i rätt riktning :)

Nedräkningen har startat!

Vintern är för övrigt en mycket bra tid att ägna sig åt trädgårdsplanering. Satt faktiskt och skissade lite på upplägget i några av mina rabatter tidigare i veckan. Utmaningen är ju att ha något som blommar hela tiden. Det är lätt att bli lockad av att välja sorter som blommar tidigt på våren, men då är ju så att säga det roliga över innan sommaren ens har börjat.  Jag brukar dela upp växtsäsongen i fyra olika faser och så försöker jag få med något som ska blomma i varje fas. Då riskerar man inte att få tråkiga trädgårdsland utan några färgklickar någon gång under säsongen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.