lördag 23 mars 2013

En påsklilja och vårdrömmar

Tidigare idag föll jag för frestelsen i affären och köpte med mig en påsklilja hem. Jag är inte vidare religiös av mig och brukar därför inte fira påsk så mycket, men en liten blomma tycker jag gott man kan kosta på sig.

Nu när snön har kommit tillbaka så känns det faktiskt lite extra kul med en påsklilja hemma på köksbordet. Som en liten påminnelse om att våren faktiskt väntar runt hörnet. För trots att det fortfarande är kallt och snöigt, så känner man tydligt att solens strålar värmer mer nu än vad de gjorde för några veckor sedan. Snön lär väl ligga kvar över påsken, men sen tror jag inte vi behöver vänta speciellt länge på att det blir grönt på träden.

Våren är snart här. Det är jag säker på. Och nu har jag en gul och härlig påsklilja som påminner mig om det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.