måndag 20 februari 2012

En kryssning och massa mynt!

Internet är fantastiskt på många sätt, inte minst som inkomstkälla. Det finns i dag många effektiva sätt att tjäna pengar på internet och jag har själv provat på flera av dem. Bland annat har jag varit aktiv som affiliate i flera år och vet att det, rätt utfört, kan vara riktigt bra inkomstkälla. Det kan dock ta lite tid innan du blir framgångsrikt, men har du bara tålamod så är det ingen utopi att uppnå en fin extrainkomst.

Ett annat sätt att tjäna pengar på nätet är, även om det kräver en del tur, är att satsa en slant på spel. Jag testade nyligen på ett roligt slot-spel som heter fruit shop. Det är det mest klassiska automatspelet, och du vet säkert vilket jag menar om jag säger körsbär. Alla har vi sett de där frukterna som snurrar runt, runt och när de slutligen stannar på samma rad så skramlar det till med mynt i pengautkastet. Numera spelas säkert 90 procent av de här spelen på internet, men jag minns alla timmar man stått och dragit i armen på en automat på en färja. Rasslet i plåtbyttan är en härlig upplevelse! Jag minns speciellt en sådan båtresa. Det är många år sedan och jag minns faktiskt inte riktigt vart vi var på väg, men tog färjan från Malmö. När vi klev av hade jag en kasse full med enkronor och de vägde faktiskt en hel del, och var riktigt jobbigt att bära omkring på tills vi kom fram till hotellet. Dessvärre spelade jag bort allt på vägen hem, något som ofta händer när man glömmer bort att det faktiskt är en dator man spelar mot. Det enda kvarstående efter den där resan var en släng av karpaltunnelsyndrom efter allt dragande i armen på den där enarmade banditen. En läskig upplevelse som bland annat gjorde att man kunde vakna mitt i natten och handen var helt bortdomnad. Vad som var ännu värre var att det gick ut över mitt gittarspelande. Jag kunde förvisso fortfarande spela gitarr, men tänk dig själv när handen börjar domna bort mitt i en låt. Det har som tur är gått över men det var en riktigt läskig tid.

Hur konstigt det än kan låta så blev jag faktiskt sugen på att boka en kryssning nu. Det var länge sedan och är faktiskt ett perfekt sätt att spendera en helg på. Nästan som att resa bort, men ändå inte. Det blir några dagars verklighetsflykt utan att man behöver tänka på jobb och alla andra förpliktelser. En stunds avkoppling helt enkelt som alla så väl behöver ibland!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.