måndag 20 februari 2012

En solroströja och lite om Adde

För att fira att jag bestämt mig för att komma igång med solrosodlingen så tänkte att jag skulle försöka på tag på en t-shirt med någon form av solrosmotiv. Det visade sig dock vara lättare sagt än gjort. Det finns ett närmast oändligt utbud av sajter som säljer kläder och jag har hittat allt från klänningar och onepieceoveraller till fotbollströjor. Givetvis har jag även hittat t-shirtbutiker, men ingen tycks ha något med solrosmotiv. Nåväl, jag får leta vidare för någonstans där ute är jag säker på att det finns.

Adde, min solrosodlarkollega som jag har tävlat mot förr har för övrigt flyttat. Han har städat ut sin lägenhet och dragit till storstaden (eller han har inte städat, han köpte en RUT-städning av ett företag som utför flyttstädningar i Nyköping där han bor, lat som han är). Den inglasade verandan han hade utanför sin lägenhet var ypperlig för solrosodling och han lyckades flera gånger att driva upp blommor som var uppemot tre meter höga. Jag tror att han kommer få svårt att hitta den möjligheten i storstaden, speciellt i början, då han ska bo på hotell i Stockholm i nästan tre veckor innan han får tillträde till sitt radhus som han har ärvt av en släkting (mormor tror jag att det var).

Jag tycker givetvis att det är tråkigt att han flyttar, eftersom jag nu får en betydligt längre resa när jag ska hälsa på honom. Men inget ont som inte har något gott med sig. Äntligen kanske jag får en spark där bak som gör att jag tar tag i mitt körkort. En bil gör ju onekligen att man blir mer rörlig, speciellt som man inte kan lite på tågen längre. Det brukar alltid sluta med långa förseningar, vilket jag är mer än måttligt trött på för tillfället. Avgå SJ!

Näha, nu plingar mobilen. Tiden börjar gå ut för mitt nästa Wordfeud-drag. Vet ni förresten det är jag spelar mot? Ha ha, ni har säkert redan gissat - givetvis är det Adde. Jag tror jag ska lägga ordet solros! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.